Nejnovější recenze ze sekce Taburety
Sedací box je super a vejde se tam plno věcí, mám už doma 4 kusy.
Produkt je předražený. Měla jsem si počkat na doplnění zásob u konkurence, takže moje chyba.
Pro funkci taburetu jsou potřeba 3 kusy, záleží na výšce křesla. U konkurenčního produktu, který je širší a vyšší, stačí kusy dva. Lze použit i jako odkládací stolek.
Kvalita provedení je velmi dobrá. Visačka u produktu neuvádí, z jakých materiálů je zboží vyrobeno. Vzhledem k nízké váze odhaduji, že se jedná o kovovou konstrukci a nějaký druh přírodního materiálu.
Vypadá dobře spolu s dalšími přírodními materiály, jako kožené křeslo a koberec z hovězí kůže.
- ne moc kvalitní
truhla je lepená z malých latěk( odpad) ne z masivu je špatně obroušená tvz chlupaté dřevo, ne moc dobře nalakovaná,bude se špatně otírat hadrem při úklidu, prostě na obrázku je jiná truhla i barvou
- Spokojenost, skvělá cena
sedáky se snadno složí a mají úložný prostor, umožňují i krátkodobě posezení nebo použít jako podnožku, koupila jsem 2 hnědé, barva je spíše tmavší ořech, moc pěkná a hlavně se dá koženka navlhko otřít, předchozí sedáky mám textilní, tak jsou na víku vidět fleky
- Super věcička do pokojiku
Zboží ještě nemam a to jsem objednavala před mesicem☹️
- Snadno složitelný, velký úložný prostor, dobrá nosnost
- Je lehká a pěkná.
Sedák s úložným prostorem, je prostě skvělý.
Naprosto úžasná lavice, skvělý úložný prostor, nechá se na ní sedět, je omyvatelná, prostě super!
praktické
- šikovný
dobrý
- kvalita
- provedení
- odpovídá vyobrazení
- již jsem koupila druhý a jsou opravdu TOP a za skvělou cenu
Opravdu skvělý výrobek používám jako noční stolek,místo k sezení,uložení věcí,které potřebuju mít poruce.Šuplík je super nápad.
- Doba dodání
- Snadná manipulace. Dostatečná nosnost, snadné udržování čistoty produktu. Možnost rychlého, prostorově nenáročného uskladnění.
- levné a celkem kvalitní
- nezpevněný vnitřek
- barva neodpovídala zcela - ale byla přijatelná
Je to spíš hezká zpevněná krabice na ukládání věcí než přímo jako taburet ale dá se použít. Nezklamalo mne to, zvlášť za tu cenu - budu objednávat další. Cena/kvalita výborné.
Paráda
Skvělá dekorace
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »